Tekst & taalcoaching

Ja, daar is ie dan!

Het heeft even geduurd, maar daar is ie dan eindelijk: SarahFee, mijn eigen website! Het feit dat het even geduurd heeft voordat het allemaal klaar was, werd voornamelijk veroorzaakt door het eveneens feitelijke gegeven dat ik zelf nou niet zo heel handig bleek te zijn in het bouwen van websites, maar gelukkig heb ik een heel handig vriendje dat elke keer bereid was om mij te helpen wanneer ik er zelf even niet uit kwam.

Wat kun je op SarahFee verwachten?

Op SarahFee ga ik recensies plaatsen van leuke, nieuwe boeken en films en daarnaast blijf ik uitgebreid verslag doen van leuke reizen die ik nog ga maken. Verder vertel ik het uiteraard als ik iets leuks, geks of bijzonders heb meegemaakt of als ik ergens iets over kwijt wil!
Follow my blog with bloglovin

One Response to Ja, daar is ie dan!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>