Tekst & taalcoaching

De kop is eraf!

Dat was alweer de maand januari. De tijd gaat zo snel dat ik bijna bang word om het niet meer bij te kunnen houden. Het was nog even afwachten hoe deze maand zou gaan verlopen, maar na het maken van de laatste tentamens bleek ik toch wel een aantal daagjes vrij te hebben. Heerlijk, want hierdoor had ik eindelijk de tijd om mijn website af te maken, om een zooitje nieuwe blogs te schrijven en een stapel boeken uit te lezen die nog op mijn lijstje stonden. Verder kon ik afspreken met vrienden die ik door de langgerekte tentamenperiode niet of nauwelijks heb gezien. Quality time dus. De collegevrije maand januari is echter helaas niet van eeuwige duur en daarom vertrek ik morgen in alle vroegte ook weer naar de universiteit (als ik die nog kan vinden!). We beginnen met de werkgroep Taalkundig Veldwerk, waarin we een vreemde taal onder de loep gaan leggen en gaan analyseren. Ik ben benieuwd!

Er is nu één maand voorbij, maar er zijn er nog elf te gaan waarin vast weer een hoop staat te gebeuren. Ik ben benieuwd of ik aan het eind van dit jaar daadwerkelijk aan een stage mag beginnen en dus tot één van de gelukkigen behoor die de Praktijkstudie Journalistiek & Nieuwe Media mogen volgen. Ook ben ik benieuwd naar de recent geboekte vakantie naar Zuid- Engeland met mijn vriendje die in de zomer zal gaan plaatsvinden (zie Holiday plans voor details over de vakantie!) en of ik dit jaar genoeg geld bij elkaar zal kunnen sparen om mijn stille wens een taalcursus Spaans in Madrid te gaan volgen (zie Omdat het kan!) te kunnen verwezenlijken! Daarnaast zal mijn oudste broertje dit jaar eindexamen vwo doen, mijn jongste broertje zal na de zomer zijn opwachting maken op de middelbare school en mijn vriendje zal in de zomer afstuderen. Het is dus al een veelbewogen jaar, nog voordat hij goed en wel is begonnen!

Voor iedereen hoop ik dat hij of zij weer voor leuke en spannende uitdagingen komt te staan en zijn of haar dromen mag verwezenlijken! :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>