Tekst & taalcoaching

Hallo 2011!

Het nieuwe jaar begon voor mij met het maken van een gezellig tentamen. Nog twee te gaan, en dan is het eindelijk eventjes wat rustiger. Althans, dat hoop ik toch. Ik vind het jammer dat ik dit jaar vanwege de tentamens nauwelijks voorpret kon hebben voor de vakantie. Normaal leef ik de laatste weken van het jaar helemaal naar Kerst toe en verheug ik me op de gezelligheid en alles wat erbij komt kijken, maar nu was het na een reeks tentamens voor de vakantie direct Kerstmis. Vervolgens waren de laatste oliebollen nog amper verorberd of het volgende tentamen stond voor de deur. Een beetje jammer, maar we doen het braaf. Alhoewel ik voor dit tentamen weinig hoop meer heb. Het is volgens mij gewoon niet helemaal mijn ding, maar helaas is dat geen excuus om eraan te ontkomen.

Anyway, 2011! Een gloednieuw jaar, nog helemaal leeg, oningevuld, ligt voor ons. Wat willen we dit jaar allemaal weer bereiken? Ik heb in ieder geval een hele waslijst. Zo ben ik momenteel bijvoorbeeld bezig met plannen maken voor de zomer. Een reis door Zuid- Engeland is de bedoeling en hopelijk gaat dat ook lukken! Verder hoop ik heel erg dat ik er dit jaar in slaag om me aan te melden voor de Praktijkstudie Journalistiek & Nieuwe Media. Ook zou het leuk zijn als ik al mijn tentamens zou halen binnen de gewenste tijd en natuurlijk hoop ik veel leuke boeken te kunnen gaan lezen en veel leuke dingen te beleven met vrienden en familie! En, last but not least, hoop ik mijn eigen website binnenkort te kunnen lanceren. Ik kijk er heel erg naar uit! Zo. Genoeg te doen dit jaar, zou ik zeggen. Laten we daarom maar snel beginnen. Iedereen een heel leuk, gezond, gezellig en creatief 2011 gewenst!

One Response to Hallo 2011!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>