Tekst & taalcoaching

New vintage pride

Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een heuse, vintage, bruinleren aktetas. =) Hij is van mijn mams geweest, maar deze hield vol hem niet meer te gebruiken en hem wel af te willen staan aan haar gewillige dochter. Ik heb wel eventjes moeten zeuren, maar dat was het zeker waard. Ik was stiekem al een tijdje op zoek naar zo’n tas, maar degene die je voornamelijk kunt kopen zijn nog gloednieuw, en dan vind ik het al niet meer leuk. Veeleisend? Nee hoor. Maar hier volgen wat plaatjes van mijn new pride. Let vooral ook op het paisley- motiefje van de voering!  Enjoy!2 Responses to New vintage pride

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>