Tekst & taalcoaching

2014, ik heb van je genoten

Wát een jaar is het geweest.

Het begon met de allereerste expositie waar ik ooit een bijdrage aan leverde, in februari van dit jaar. Mijn gedichten begeleidden de schilderijen van mijn moeder in de expositie ‘Wereldvrouwen’. Nog steeds geniet ik na van de vele positieve en hartverwarmende reacties.

Het ene moment beleefde ik een heel benauwd half uurtje op een boot in de Donau in Budapest, het andere moment bevond ik mij op de meest gevaarlijke weg van de wereld: de Death Road bij La Paz in Bolivia. Op een mountainbike.

Wat heb ik genoten van de prachtige landen Argentinië, Bolivia en Peru. De mooiste reis van mijn leven. Geweldige mensen, oogverblindende natuur, prachtige cultuur. Ik hoop er ooit nog eens terug vuurwerkte komen.

Ik genoot van een aantal prachtige concerten en optredens, zoals van Daughtry, Linkin Park, Imagine Dragons en Bastille.

De ene baan sloot ik af, terwijl het volgende avontuur me alweer opwachtte: mijn onwijs leuke baan bij een reclamebureau, met geweldige collega’s, waar ik gelukkig nog een tijdje van kan genieten.

En zoals dat bij het leven hoort, werd er ook afscheid genomen van mensen. In dat soort tijden blijkt eens te meer hoe belangrijk familie voor je is.

2014 heeft me veel geleerd en veel gebracht. Grote contrasten, grote avonturen, veel liefde.Ook brengt het weer een hoop inspiratie, ideeën en voornemens voor het volgende jaar.  Sommige dingen verlies je, sommige dingen blijken totaal anders te lopen dan je denkt. Maar het belangrijkste is, dat je alles kunt delen met de mensen van wie je houdt.

Ook was 2014 het eerste jaar dat ik doorbracht met mijn grote liefde. Samen hebben we alles mogen beleven, kunnen delen, kunnen lachen, kunnen genieten. Dit hoop ik de rest van mijn leven te kunnen doen.

Ik wens iedereen net zo’n fantastisch jaar toe. Laten we met z’n allen van 2015 iets geweldigs maken.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>