Tekst & taalcoaching

Ondernemerskriebels

www.weheartit.com

www.weheartit.com

Er komt nog best wat bij kijken, een eigen bedrijfje beginnen. Gelukkig vind ik al dat geregel wel ontzettend leuk. Inmiddels is mijn website klaar en zijn ook de visitekaartjes etc. besteld. Weer een stapje verder!

Het voelt goed dat ik nu eindelijk écht iets ga doen met wat ik leuk vind. Ik gaf al ondersteunende bijlessen in Nederlands en Engels en deed af en toe een freelance opdracht, maar nu wordt het serious business. Ik hoop dat ik nog velen mag helpen met het schrijven of redigeren van innemende teksten, of bij het leren van een taal.

Hoe meer ik ermee bezig ben, hoe leuker ik het ga vinden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>