Tekst & taalcoaching

Sarah Fee – tekst & taalcoaching is een feit!

SarahFee_logo

Vandaag heb ik dan eindelijk de stap gezet: ik ben mijn eigen bedrijfje begonnen! Het heeft even geduurd om mijn website om te bouwen en met het regelen van een aantal zaken ben ik nog lang niet klaar. Maar het begin is er: Sarah Fee – tekst & taalcoaching is een feit! Vanaf nu stel ik mezelf ter beschikking voor het schrijven en redigeren van teksten voor allerlei doeleinden, voor het begeleiden van scripties of het ondersteunen van mensen die moeite hebben met het leren van een taal.

Het voelt goed om met mijn grote passies – schrijven en taal – echt mensen te helpen. Iets wat ik al deed, maar wat ik nu nog veel meer wil gaan doen.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, kijk dan even hier!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>