Tekst & taalcoaching

Het komt steeds dichterbij…

De voorbereidingen zijn al een tijdje in volle gang. Mijn moeder schildert zich suf, alle hoeken in ons huis beginnen zich te vullen met schilderijen en het ene na het andere overleg wordt gepleegd. Op zaterdag 1 februari zal de expositie ‘Wereldvrouwen’ worden geopend in de Hofboerderij in Wateringen. De expositie zal bestaan uit schilderijen van mijn moeder, die begeleid worden door poëtische teksten van mijn hand. De vrouw – in al haar mogelijke gedaantes en situaties – zal deze maand centraal staan in de Hofboerderij.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt de expositie komen bekijken in de weekenden van de maand februari en op zaterdag 1 februari zal de expo feestelijk worden geopend. Je bent van harte welkom!

Neem ook vooral hier alvast een kijkje om te zien wat voor moois mijn moeder allemaal maakt.

Zie ik je in februari?

Locatie:

De Hofboerderij

Hoflaan 1

Wateringen, Zuid-Holland

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>