Tekst & taalcoaching

Helsinki, Parijs, Florence en Pisa

Wat hebben deze steden gemeen? Komende zomer mag ik ze allemaal met een bezoekje vereren! Ik kan niet wachten tot het zover is. Een master doen is toch wel eventjes wat anders dan een bachelor, daar ben ik dit jaar wel achtergekomen. Momenteel ben ik er nog druk mee bezig om mijn scriptie tot een goed einde te brengen en te bedenken wat ik volgend jaar ga doen, maar intussen verheug ik me ontzettend op de reisjes die ik deze zomer ga maken.

Via de verslagen op Sarahfee.nl kun je met me meereizen!

Large

Afbeelding via Weheartit.com

2 Responses to Helsinki, Parijs, Florence en Pisa

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>