words of a dreamer

December

Tumblr_meai5tmrua1qbpuyfo1_400_large

Vanmorgen was het voor het eerst een beetje wit toen ik naar buiten keek. Geen sneeuw, maar het had wel gevroren. De krabbers werden weer tevoorschijn gehaald en de mutsen en ski-jassen fietsten voorbij. Jawel, het is winter! De Sinterklaasgedichten zijn nog niet geschreven of de plannen voor Kerstmis en Oud & Nieuw worden al gemaakt.

December, nog één maand, nog 31 dagen, en dan is 2012 voorbij. Het leek gisteren dat ik op Nieuwjaarsdag voor een maand naar Spanje vertrok en het leek gisteren dat ik mijn bachelor haalde. Maar dat was niet gisteren. Nog een paar weken en dan moet ik alle eindnota’s voor mijn vakken inleveren. Daarna begint het volgende project: mijn masterscriptie. Ik schiet bijna in de lach als ik dat tegen mezelf zeg: ik ga mijn masterscriptie schrijven! Hopelijk wordt hij net zo meesterlijk als het klinkt.

December, nog één maand, nog 31 dagen vol leuke gebeurtenissen, afspraken en drukte en dan is het jaar voorbij. Weer een nieuwe start, maar we gaan verder waar we gebleven zijn.

Wat betekent deze december voor jou?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>